Za brizganje termoplastov

Plamtex – 25 let izkušenj na področju brizganja termoplastov

Bi radi uporabljali orodja, s katerimi boste dolgoročno znižali vaše proizvodne stroške? Vam je pomembno, da sodelujete s hitrim in fleksibilnim partnerjem? Želite sodelovati z dobaviteljem plastičnih izdelkov in orodij, ki dobro pozna specifiko vaše panoge?

Spoznajte Plamtex, ki s svojimi kupci že 25 let sodeluje kot razvojni dobavitelj

Podjetje Plamtex je uveljavljen dobavitelj plastičnih izdelkov in orodij v zahtevnih segmentih industrije (smučarska industrija, optična industrija, avtomobilska industrija).

Na kakšen način Plamtex pristopi k reševanju problemov svojih kupcev?

1. Spoznamo problem Najprej se dobro poglobimo v nastali problem, ki ga skušamo čimbolj spoznati, tako da se neposredno povežemo z proizvodnjo. 2. Analiza problema Z namenom zagotavljanja najboljše rešitve problema s pomočjo dolgoletnih izkušenj in znanj zelo dobro preučimo. 3. Predstavimo rešitev Pripravimo rešitev, ki je najbolj ustrezna za nastali problem, in jo stranki tudi predstavimo, kjer stranka lahko vse skupaj pregleda in poda eventuelne pripombe. 4. Izdelava V kolikor je stranka zadovoljna s predstavljeno rešitvijo, gremo v izdelavo, kjer zagotavljamo hitrost in visok nivo kvalitete. Tako strankam pomagamo po ključu “Od ideje do izdelka”.

Katere so glavne prednosti sodelovanja z nami?

Računalniško podprta izdelava orodij

S pomočjo lastne razvite aplikacije lahko v vsakem trenutku  (on-line) vidimo, v kateri fazi se nahaja posamezni sestavni del orodja, kar nam omogoča popolno sledljivost proizvodnje. Tako skušamo zmanjšati možnost nepredvidenih zapletov.

Odzivnost

Moderno opremljena orodjarna z lastno konstrukcijo ter lastno brizgalnico za vzorčenje orodij zagotavlja zelo hiter odzivni čas. Tako lahko našim kupcem ponudimo hitro rešitev.

Visok nivo kvalitete

Dobro opremljena orodjarna z razvojem je zagotovilo za kvalitetno in hitro izdelavo orodij za predelavo termoplastov, kakor tudi za vzdrževanje obstoječih orodij. Vse ključne parametre, ki imajo vpliv na kakovost naših izdelkov spremljamo, zapisujemo in obdelujemo z enim samim ciljem – nič napak. Visok nivo kvalitete potrjuje tudi naš standard ISO 9001 : 2000. Družinsko podjetje s 25 letno tradicijo je zagotovilo, da boste ob sodelovanju z nami dobili izkušenega partnerja, ki na prvo mesto postavlja zadovoljstvo svojih kupcev.

contact_icon Za več informacij o sodelovanju z nami, nas kontaktirajte.