Zakaj Plamtex?

5 x Zakaj Plamtex

Poglejte si 5 glavnih razlogov, zakaj nam zaupa vedno več uspešnih domačih in tujih podjetij:

1. Razvojni partner, ki svojim kupcem vedno stoji ob strani

Družinsko podjetje, ki mu lahko zaupate in postane vaš razvojni partner. Vedno poskrbimo za naše stranke 100%, se držimo rokov in smo z vami dolgoročno. Tako boste ob sodelovanju z nami dobili partnerja, na katerega se lahko vedno zanesete.

2. Fleksibilnost

Sodobna organizacija dela, ki prinaša hitrejšo in cenejšo proizvodnjo. Organizacija omogoča tudi veliko fleksibilnost, tako da lahko hitro proizvedemo prototip orodja ali pa veliko serijo izdelkov. Tako svojim kupcem nudimo hitro in cenovno ugodno rešitev, s čimer omogočamo prihranek pri času in denarju.

3. Rešitve “na ključ”

Celovita ponudba od izdelave orodja do proizvodnje pod eno streho ter možnost izdelave sklopov izdelkov, ki jih tudi sestavimo. Tako svojim kupcem omogočamo, da celotno storitev opravijo pri enem partnerju, s čimer se izognemo nepotrebnim zapletom.

4. Visoka kvaliteta

Vrhunska strojna oprema evropskih proizvajalcev, ki omogoča proizvodnjo najvišje kakovosti, ter drugi sistemi, ki jih nadgrajujejo. Centralni sušilni sistem na vroč in suh zrak omogoča bolj čisto proizvodnjo in s tem najvišjo kvaliteto izdelkov. Avtomatski razvod materiala do stroja pa onemogoča, da bi se material onesnažil na poti do stroja.

5. Pokrivanje specifičnih področij

Ob sodelovanju z našimi kupci od osnovne ideje o izdelku skozi razvoj, do izdelave orodja in proizvodnje plastičnega kosa, pomagamo pri reševanju zahtevnih problemov za:

Na področju orodjarstva pokrivamo štiri področja:

  • Izdelava zahtevnejših orodij za brizganje termoplastov, kjer zelo dobro poznamo specifiko, saj se že več kot 20 let ukvarjamo z brizganjem plastike.
  • izdelava kalupov za smuči, kjer se zahteva 5-osno simultano  rezkanje.
  • Izdelava orodij za  tehnično keramiko, kjer zelo dobro poznamo  tehnologijo izdelave izdelkov iz tehnične keramike.
  • Izdelava zahtevnih sestavnih delov za izsekovanje, kjer je toleranca posameznih sestavnih delov tudi +-0,003 mm.

Kakšno strojno opremo uporablja Plamtex pri izdelavi orodij?