Industrija bele tehnike

Razvojni partner za industrijo bele tehnike

 • Želite sodelovati s partnerjem, ki vam bo znal ponuditi izdelek, ki bo v skladu z vašimi dimenzijskimi zahtevami, obenem pa bo tudi atraktiven in kvaliteten?
 • Potrebujete partnerja, ki vam bo znal na podlagi dolgoletnih izkušenj in visokega nivoja znanj svetovati pri razvoju vašega izdelka?
 • Vam je pomembno, da sodelujete z zanesljivim partnerjem, ki vam bo znal priskočiti na pomoč, ko boste to potrebovali?

Na kakšen način vam Plamtex lahko pomaga?

 1. Pri nas vsak izdelek najprej zelo dobro spoznamo, ga preučimo z vašimi zahtevami in ga prilagodimo namenu uporabe. Pri izdelkih, ki so vidni na zunanjosti, posebno pozornost posvetimo tudi estetskemu videzu.Tako poskrbimo, da ima naša stranka izdelek, ki je:
  • V skladu z dimenzijskimi zahtevami
  • Kvaliteten
  • Prilagojen namenu uporabe

  S tem vam pomagamo, da lahko ponudite izdelek, ki je atraktiven, kvaliteten in uporaben obenem, kar bo uporabnike izdelka zelo razveselilo.

 2. Ker imamo dolgoletne izkušnje in visok nivo znanja pri reševanju zahtevnih problemov, vam znamo pravilno svetovati pri razvoju vašega izdelka, kot tudi morebitnih nastalih težavah.Tako boste ob sodelovanju z nami dobili tudi razvojnega partnerja z dolgoletnimi izkušnjami pri reševanju zahtevnih problemov.
 3. S pomočjo dobre organizacije in usposobljene kadrovske zasedbe znamo hitro reagirati na zahteve in pričakovanja naših kupcev.Tako lahko ponudimo hitro in učinkovito rešitev za nastali problem, s čimer vas razbremenimo nepotrebnih skrbi.

Več razlogov zakaj sodelovati z nami.

Katere izdelke in rešitve vam nudimo?

Nudimo vam širok spekter tehničnih izdelkov bele tehnike, kot so izdelki za: pralne stoje, hladilnikesušilne stroje, kuhalni aparati

Tako izdelujemo tipke, pokrovčke diod, razne filtre… . Vse izdelke skušamo čimbolj prilagoditi namenu uporabe in zahtevanim dimenzijam.

Naše rešitve lahko najdete v priznanih in uveljavljenih blagovnih znamkah, kot so Gorenje, Bosh, Siemens.

Poglejte si nekaj primerov, kjer smo našim strankam pomagali pri reševanju zahtevnih problemov

Kako smo Gorenju pomagali pri reševanju zahtevnega problema, ki je povečalo zadovoljstvo njenih strank?

Kako smo Gorenju pomagali prihraniti pri denarju in istočasno zagotoviti ekološko nesporen izdelek?

contact_icon  Za več informacij o sodelovanju z nami, nas kontaktirajte.