Industrija merilnih inštrumentov

Izdelava zahtevnih izdelkov, ki zahtevajo zelo visok nivo kvalitete

Pri Plamtexu smo v industriji merilnih instrumentov znani kot dobavitelj izdelkov, ki so zelo težki za izdelavo in je zahtevan izjemno visok nivo kvalitete. Predvsem izdelujemo izdelke, ki imajo zelo velik vpliv na samo funkcionalnost.

Just in time

Plamtex svojim strankam omogoča, da želene izdelke dostavimo ob točno določen času na točno določeno mesto. Tako vam omogočimo prihranek pri času in denarju, ki bi ga morali nameniti za skladiščenje in zalogo. S tem vam pomagamo k večji konkurenčnosti vašega podjetja.

Katerim podjetjem že pomagamo pri reševanju njihovih zahtev?

Iskra Emeco

S podjetjem Iskra Emeco sodelujemo pri izdelavi delov za mehanske števce, kjer smo bili prvi njihov dobavitelj zunanjih izdelkov. Delamo izključno izdelke, ki potrebujejo visoko kvaliteto in so zelo težki za izdelovanje – zobniki, magnetni ležaji…. Z namenom izpolnjevanja zahtev imamo predpisane standarde za zagotavljanje kakovosti. Kontrolo izdelkov opravimo v našem podjetju, tako da stranka dobi že popolnoma testiran izdelek.

Mačkatica

mackatica

Delamo tudi s srbskim podjetjem Mačkatica, ki je specializirano za izdelavo elektronskih števcev. Za njih izdelujemo vse plastične izdelke, ki jih potrebujejo (ohišja, prozorne pokrovčke, gumbe).

Glavna značilnost izdelkov, ki jih izdelujemo za podjetje Mačkatica, je izpolnjevanje zahtev po visokem nivoju kvalitete ob estetski komponenti. Tako jim pomagamo, da lahko ponudijo kvalitetne in privlačne izdelke.

Mačkatici smo pomagali pri problemu ponovljivosti.

Njihov izdelek ni zagotavljal ponovljivosti. Mi smo jim s pomočjo dolgoletnih izkušenj in visokega nivoja znanj to zagotovili. Gre za magnetni ležaj – brizganje v plastično srajčko, ki ima lastnost, da drži distanco med različnimi magneti in da se ta magnet vrti. Tako smo jim pomagali, da ponujajo izdelke z visoko ponovljivostjo.

contact_icon  Za več informacij o sodelovanju z nami, nas kontaktirajte.