Športna industrija

Partner, ki zelo dobro razume probleme v smučarski industriji!

Pri Plamtexu imamo dolgoletne izkušnje z reševanjem zahtevnih problemov, ki se pojavljajo v smučarski industriji.

Razvojni partner

S svojimi strankami sodelujemo kot razvojni, saj podjetjem svetujemo pri izbiri najprimernejšega materiala glede na želeni videz izdelka in njegov namen uporabe. Z namenom doseganja optimalnega izdelka med samim procesom izdelave tesno sodelujemo s tehnologi in in razvojniki. Tako imajo naše stranke ob sebi partnerja, ki jim zna na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj svetovati. S tem si prihranijo veliko časa, denarja in nepotrebnih skrbi.

Katere izdelke in storitve vam nudimo?

V večini primerov nastopamo kot dobavitelj plastičnih elementov za notranjost smučk, katere služijo predvsem za pritrjevanje smuči. Izdelki imajo predvsem vlogo veznih elementov, ki smučki zagotavljajo primerne vozne lastnosti in fleksibilnost. Za zunanjost smučke izdelujemo predvsem plastične izdelke, ki so na samem vrhu smučke. Tukaj podjetjem svetujemo pri izboru primernega materiala, kar je zelo pomembno, da izdelek ne izgleda preveč ceneno.

Z inovativnimi pristopi do enostavnejšega in hiterjšega procesa izdelave

Na zunanjosti smučk delamo tudi razne vpenjalne plošče, ki služijo predvsem za estetski videz. Večina proizvajalcev prakticira, da imajo smuči integrirane vezi. Mi pa izdelujemo te plate, ki imajo že nastavke za integriranje vezi na smuči. Delamo s specialnimi materiali, uporabnost katerih mora prenesti do – 20C°, delamo s specialnimi barvami. Tako izdelujemo plastične dele, ki jih tudi že sestavimo in se jih lahko v proizvodnji že pritrdi na smučko. Tako svoji strankam omogočimo, da je delo opravljeno veliko hitreje in enostavneje.

Izdelovanje posebnih izdelkov

Z namenom nenehnega izpolnjevanja zahtev svojih kupcev, v podjetju izdelujemo tudi specialne stranice, ki so posebnih oblik in dimenzij. Z običajnimi postopki se takšnih stranic ne da izdelati, zato je tukaj potrebno veliko fleksibilnosti. Tako svojim strankam pomagamo tudi pri izdelavi zahtevnih izdelkov, ki pa imajo izjemno veliko estetsko vrednost.

contact_icon  Za več informacij o sodelovanju z nami, nas kontaktirajte.