Kakovost

Velik poudarek na skrbi za kakovost

Pri Plamtexu se zelo dobro zavedamo, da bomo lahko reševali zahtevne probleme naših kupcev le s pomočjo velikega poudarka na skrbi za kakovost.

Visok nivo kvalitete dokazana s certifikatoma ISO 9001:2015 in IATF 16949:2016

V letu 2003 smo s strani Slovenskega instituta za kakovost in meroslovje prejeli certifikat kakovosti ISO 9001:2000. Junija 2010 smo obstoječi certifikat nadgradili in pridobili certifikat za sistem vodenja po ISO TS 16949:2009 za dobavitelje v avtomobilski industriji. Prejeti certifikat dokazuje, da imamo na področju predelave termoplastov in orodjarstva vzpostavljen in ustrezno vzdrževan sistem vodenja, ki ga zahtevajo predpisani standardi. V podjetju dajemo velik poudarek zaposlenim in njihovemu razvoju, zato stalno vlagamo v njihov razvoj, s čimer želimo doseči nenehne izboljšave pri zagotavljanju kvalitete.
icon_acrobat Politika kakovosti
PDF-datoteka / 425 KB

Zagotavljanje kakovosti s pomočjo računalniške simulacije in dolgoletnih izkušenj

Pri Plamtexu se posebej posvetimo konstrukciji orodja in podpori naših strank od razvoja izdelka pa do končne faze. Veliko časa posvetimo konstrukciji orodja, kjer s pridom uporabljamo računalniške simulacije, in več kot 20 letne izkušnje na področju orodjarstva. Kvaliteto preverjamo na 3 nivojih:

  • Kontrola vhodnih materialov
  • Medfazna kontrola
  • Kontrola končnih izdelkov

Tako Plamtex svojim kupcem omogoča, da dobijo izdelke, ki so že prestali potrebne teste kvalitete. Tako vam izdelkov ni potrebno še naknadno testirati, s čimer boste prihranili pri času in denarju.

Okoljska politika

V podjetju PLAMTEX smo si postavili za osnovno vodilo, da bomo v vsakem trenutku skrbeli za naše življenjsko in delovno okolje, da bodo vplivi nanj, ki so posledica naše dejavnosti, znotraj zakonsko predpisanih in drugih zahtev oz. se bomo trudili, da te vplive zmanjšujemo na najmanjšo možno raven.
icon_acrobat Okoljska politika
PDF-datoteka / 321 KB

contact_icon  Za več informacij o sodelovanju z nami, nas kontaktirajte.